Lely Storm_1

Nytt fra Lely

Lely presenterer sin nye finsnitter Lely Storm 130 P, og melder samtidig om en innovativ pickup på sine Tigo S snittevogner.

Publisert

Lely Storm 130 P har en 1800 mm bred pickup med en tindeavstand på 54 mm fordelt på 5 tiderekker. For å sikre god kompresjon av grasstrengen, er inntaket utstyrt med fire ruller. Pickupen kan kompletteres med elektronisk metalldetektor på en av rullene i innmatingen.

Det 1300 mm store svinghjulet består av 10 kniver og fem skovlhjul. For å løfte pickupen, reversere kutteaggregatet og svinge tuten, bruker maskinen olje fra et eksternt hydraulikksystem med eget reservoar.

Forenkler konstruksjonen

Den nye pickupen på Tigo S, er 1800 mm bred, og stammer fra Tigo R vognene. Det som skal være innovativt med pickupen, er medbringerene i bakkant av tindene. De er montert i et banestyrt system, og består av fem rekker med tenner, som er plassert med en avstand på 54 mm. Det forenkler konstruksjonen av tinderekkene, noe som skal minimere vedlikeholdsbehovet.

Pickupen skal også være utstyrt med et nytt avfjæringssystem, som tillater at den beveger seg mere i høyden, slik at den skal evne å følge terrenget bedre.

Powered by Labrador CMS