Usewood Pro

Lettvekter fra Usewood

Hogstmaskinen Usewood Pro er en lettvekter. Den kan utstyres med både kappeaggregat og ryddeaggregat, og veier beskjedne 1800 kg.

Publisert

Usewood Pro med UW40 ryddeaggregat fra samme produsent.

Maskinen fra finske Usewood er midjestyrt og trekker på alle åtte hjul. Den drives av en hydrostatisk transmisjon og er utstyrt med en dieselmotor på 20 hk. Krana kan løfte 350 kg og bredden på maskinen er 1,5 meter.

Maskinen kan også skilte med en innebygd monitor og oppvarmede joysticker for betjening.

For felling..

Felleaggregatet UW200 kan monteres på gravemaskiner, traktorer med kran eller små hogstmaskiner. Det finnes i tre modeller, der UW200 HK er den mest avanserte, som takler både felling og kvisting (0-40 mm kvistdiameter). HK kan håndtere diametre opptil 200 mm, og kviste diametre fra 35-200 mm. Aggregatet veier 290 kg og krever en hydraulikkapasitet på 15-60 l/min ved et trykk på 180 bar. Hvis du ønsker, kan det også utstyres med sensorer for lengde og volummåling.

..og rydding

Ryddeaggregatet UW40 passer til små hogstmaskiner eller bruk på traktorer med kran. Trematerialet kan fôres inn i aggregatet fra alle kanter, og ved å endre rotasjonsretning, kan du velge mellom sag eller knivfunksjon. Kuttebladet kan også pulsroteres, for å redusere skaden på småtrær.

UW40 veier 90 kg og kan kutte diametre opptil 40 mm ved i knivretning og 90 mm i sageretning. Hydraulikkapasiteten som kreves er 40-60 l/min ved et trykk på 180 bar. Rotasjonshastigheten på kuttebladet er to sekunder pr. rotasjon og motholdene over bladet er utformet slik at steiner ikke skal komme i konflikt med knivene.

Powered by Labrador CMS