Muldy

Snerten og solid henger for små flater

Dumperhengeren Muldy 3500 er 1,28 m brei og 2,5 m lang. Personbilfeste og halfpipe-utforminga gjør den egnet til massetransport i trange omgivelser.

Publisert

Hengeren egner seg også til å transportere betong og asfalt - foruten vanlig masse.

Det er Samuel Miniprosjekt på Nesodden som har fått det norske agenturet på dette produktet fra tyske Weber Stahl, som blant annet leverer stål til Claas.

Nyttelast: to tonn

Egenvekta på hengeren ligger rundt 800 kilo. Den låge vekta skyldes at det er brukt spesialstål i ramme og kasse som er tre ganger stivere enn vanlig stål. Derfor kan tynnere dimensjoner nyttes. Nyttelasta er to kubikk.

Kulefeste på skjæret

Den vesle hengeren kan hektes på en firehjulstrekker, på liten lastebil eller kassevogn på veg, på minitraktor, liten hjullaster eller henges etter en ATV. Du har også muligheter til å dra hengeren inn i trange områder med en minigraver hvor du har satt et kulefeste på skjæret.

Fritt fargevalg

Du kan få Muldy 3500 med manuell handpumpe eller elektrohydraulisk tipp med 12 volts batteri. Hengeren leveres med forskjellig typer bremser. Det vanligste er påløpsbremser. Du kan også hengeren lakkert i den fargen du måtte ønske.

Best på små flater

Erik Samuelsen, som eier det vesle firmaet på Fagerstrand utafor Oslo, har 40 års erfaring innen bygg og anlegg. Selskapet hans har spesialisert seg på oppdrag på vanskelig tilgjengelige steder. Slik sett passer Muldy 3500 godt inn i selskapet profil.

Erik Samuelsen demonstrerer den elektrohydraulliske tippen.

Powered by Labrador CMS