Kverneland Rau Ikarus S38 - 2,5 meter i transport. Inntil 28 meter i arbeid.

Ny trailerprøyte fra Kverneland Rau

Kverneland Raus nye trailersprøyte, Ikarus S, tilbyr en bombredde på inntil 28 meter og et tankvolum på 2800 eller 3800 liter.

Publisert

Ikarus S er basert på modellen Ikarus A. En tredelt sidefoldet bom med bredde på 27 eller 28 meter er en av nyhetene. Bommene ligger langs tanken og sørger for at transportbredden er 2,5 meter. Ikarus S leveres med bombredder fra 18 til 28 meter. Ikarus leveres også med vertikalt foldede bommer.

I følge Kverneland er det lagt stor vekt på betjeningkomfort, sikkerhet og funksjonalitet. Et oppdatert betjeningspanel med Easy Set ventiler er fullt integrert og godt beskyttet bak en dør. Sprøyta leveres med pumper på 200, 250 eller 400 l/min.

Ikarus S er en kompakt trailersprøyte med stor tankkapasitet og dragstyring. Autotrack gir liten svingradius med nøyaktig sporfølging. Dette gir høy sprøytekapasitet, også ved bruk av mindre og lette traktorer, lyder reklamen.

Sprøyta leveres med ulike betjeningssystemer, fra den enkle FlowMate Control (FMC) sprøytecomputer, via Kvernelands Fokus II terminal til den Isobus-terminalen Tellus.

Powered by Labrador CMS