Kamera fra Elotec

Ny generasjon mobile kameraer med trykkskjerm

Elotec er ute med et mobilt, trådløst kamerasystem hvor både skjerm og kamera kan flyttes dit arbeidet pågår. EloCam har også berøringsskjerm.

Publisert

EloCam har berøringsskjerm, fire bilder samtidig og opptil fire kameraer, i tillegg til å være mobilt og trådløst.

Med systemet kan du holde tilsyn med hva som skjer på utvalgte steder på garden. Det egner seg spesielt godt for overvåking i fjøset ved dyrefødsler.

Tidsbesparende

I og med at du har full oversikt over hva som skjer i fjøset, på låven eller på baksida av våningshuset til enhver tid, er systemet tidsbesparende for gardbrukeren, og gir ekstra trygghet for hele familien, lyder reklamen fra Elotec.

Berøringsskjerm og videolagring

Anlegget kan ha inntil fire kamera, og bildene vises på samme skjerm – enkeltvis eller samtidig. Både kamera og monitor er flyttbare og enkle å montere sjøl. Ny, avansert monitorenhet har berøringsskjerm for intuitiv betjening og muligheter for videolagring.

Med lyd

Kameraene er utstyrt med mikrofon for å fange opp lyd i næromgivelsene, og lyd fra ett valgfritt kamera i gangen spilles av via monitorenheten.

Kameraet får du kjøpt på Felleskjøpet og gjennom Elotecs forhandlere i hele landet. Hundre anlegg er allerede levert, får vi vite.

Powered by Labrador CMS