bg abo 2011

Bedre Gardsdrift er fortsatt størst

Bedre Gardsdrift øker forspranget som Norges største abonnementsblad i landbruket. Nå har vi 19 prosent flere betalende abonnenter enn nærmeste konkurrent.

Publisert

Bedre Gardsdrift er fortsatt i front.

Tallenes tale er klare. Ifølge Fagpressens opplagskontroll for siste halvår 2009 og første halvår 2010, har Bedre Gardsdrift 14 963 betalende abonnenter. Mens vi for ett år siden hadde 1751 flere betalende abonnenter enn vår største konkurrent, er forspranget nå økt til 2410.

Forpliktende tillitt

Vi er både takknemlige og stolte over at abonnentene viser oss denne tilliten. Samtidig forplikter det. Som i idretten gjelder det å stå på og stadig bli bedre. Vårt mål er å være i konstant utvikling slik at vi kan gi våre lesere et stadig bedre produkt, både på papir og nett. Det er en oppgave vi gjør vi med stort engasjement og stor glede. Men for å bli bedre er vi avhengige av din hjelp. Gi oss tips om gode saker du mener vi bør skrive om, og gi beskjed når du synes vi ikke gjør god nok jobb.

50 prosent større

Det er ikke bare forspranget til konkurrentene som øker. Vi har i løpet av året styrket redaksjonen, som nå teller fire faste medarbeidere.

I fjor kom vi med en ny og større samleperm, og med god grunn. I 2004 var Bedre Gardsdrift i gjennomsnitt på 60 sider. I år er snittet over 90. Det er en økning på 50 prosent!

Fri og frank

Bedre Gardsdrift eies av Ask media AS, et privat forlag som holder til på Kirkenær i Hedmark. Bedre Gardsdrift er Norges eneste landbrukstidsskrift som ikke har eiere med bånd til landbruksorganisasjoner eller maskinfirmaer. Det gjør at vi kan skrive hva vi vil uten å måtte ta hensyn til eierne våre.

Omgitt av åker og eng

Noen mener kanskje det er likegyldig hvor et landbrukstidsskrift lages. Det gjør ikke vi. Vi har redaksjonelle medarbeidere strategisk plassert i viktige jordbruksområder. Faktisk er alle som jobber med Bedre Gardsdrift i større eller mindre grad omgitt av åker og eng når sakene skrives eller bladet tegnes ut. Og skulle vi kjenne et snev av gjødsellukt når fingrene trakterer tastaturet, er det en god påminnelse om hvem vi skriver for.

Snart 30

I 2011 fyller Bedre Gardsdrift 30 år. Det vil vi markere med en serie artikler med en eller annen form for 30-års perspektiv. Blant annet vil Veteranen vår neste år kun inneholde traktorer produsert i 1981, fordelt på flest mulig merker. Så hvis du eller naboen har en traktor med samme fødselsår som Bedre Gardsdrift, så send en e-post med litt informasjon om traktor og eier til magnus@askmedia.no.

Powered by Labrador CMS