Rotorrive1

Lodder ut rotorrive på Horva

På Horva-utstillinga i Sandnessjøen 27. til 29. august kan du kjøpe JF-maskiner direkte hos JF-Stoll. Er du riktig heldig kan du reise hjem med ei rotorrive uten å måtte betale for den.

Publisert

Denne riva kan bli din dersom du drar til Sandnessjøen og Horva i slutten av august.

Etter 60 år i Norge har JF-Stoll opprettet et eget salgsselskap og ønsker nå en enda tettere dialog med de norske kundene. Det er noe av grunnen til at de deltar på utstillinga i Sandnessjøen. Dermed kan kundene se et utvalg av JF-maskinene – samtidig som de kan gjøre en god handel ved å kjøpe direkte.

Vinn ei rotorrive

Da det er første gang JF-Stoll deltar på Horva, har selskapet tenkt å lodde ut ei rotorrive. Det dreier seg om den nye riva R 365 DS, som har ei arbeidsbredde på 3,6 meter. Det er en enkel rive med én rotor med et artikulert trepunktsoppheng. Opphenget kan låses, slik at får en stabil transport.

Lokal levering og service

Sjøl om du handler direkte med JF-Stoll, skjer klargjøring, service og igangsetting av maskiner i samarbeid med en rekke lokale, norske partnere, som bedriften har inngått en serviceavtale med. Den prisen Stoll opererer med, er den samme sjøl om du får maskinen via en lokal forhandler.

Reservedeler kan kjøpes over hele Norge, da de blir distribuert gjennom Grene.

Powered by Labrador CMS