SIMA 07 Blæstad deltakere 01
SIMA 07 Blæstad deltakere 01

Snart klart for SIMA

Søndag 22. februar kl. 08:30 åpner dørene på SIMA. På innsiden er det drøyt 1300 utstillere fra 40 land. I 2007 besøkte 213 000 personer messa, deriblant Blæstad-gjengen på bildet.

Publisert

Årets messe har snaut 60 flere utstillere enn for to år siden. Av totalantallet på 1309 påmeldte ustillere, er det 160 nye. Nytt av året er en egen hall for landbruk og energi.

Internasjonal messe SIMA er ei internasjonal messe hvor landbruksmaskinbransjen viser frem det nyeste og flotteste de har å by på, av stort og smått. Hver fjerde besøkende har ikke fransk som morsmål, og halvparten av utstillerne omtales som internasjonale. Messa er allikevel utvilsomt fransk og tilbyr de besøkende en smak av fransk landbruk, lokale franske redskapsprodusenter og sterk fransk sennep.

Enkel reiseÅ besøke SIMA går bra selv om fransken er dårlig. Med godt humør og fingerspråk kommer du langt. Maskiner er stort sett tause allikevel. Er du heldig flyr du tur - retur for under 2000 kroner. Veien fra hovedflyplassen Charles de Gaulle og til messeområdet er kort, kun noen minutter på metroen. Den største utfordringen er å finne hotell til overkommelige priser.

Tre gull og seks sølvBedre Gardsdrift har allerede omtalt flere av årets medaljevinnere, som gullmedaljevinnerne. Disse sakene finner du ved å klikke på forsidelinkene.

Vil du vite mer, logg deg inn på www.simaonline.com

"