Haydom 08_11 Ingar Kvia overlevering

Veldedighetsauksjon for Haydom, Tanzania

Ingar Kvia har kjøpt ny Scania lastebil til Haydom sjukehuset i Tanzania. For å finanisere prosjektet, arrangeres det veldedighetsakusjon på Eiksentret Klepp førstkommende torsdag.

Publisert

Ingar Kvia sin livsoppgave er å utvikle jordbruksdrifta til Haydom Lutheran Hospital i Tanzania. Siden han engasjerte seg i Haydom i 1999, har han samlet inn over sju millioner kroner til maskiner og ustyr. I år har han blant annet overlevert tre nye Massey Ferguson traktorer og en Toyota Hi-Lux pick-up. Før det har han blant annet samlet inn penger til Scania lastebil og Cat gravemaskin.

Nylig signerte Kvia kontrakt på en ny Scania lastebil med sekshjulsdrift og kran. Lastebilen skal leveres til neste sommer.

For å gi inntekter til prosjektet, arrangerer Eiksenteret på Klepp veldedighetsauksjon torsdag 16. oktober klokka 19:00. Aksjonsobjektene er i all hovedsak landbruksredskap, og inntektene vil i sin helhet gå til prosjektet.

At Eiksenteret engasjerer seg i prosjektet er ikke helt tilfeldig. Traktorene som Kvia har samlet inn penger til, og gitt til sjukehuset, er nemlig alle MF. Årsaken er at MF har en sterk salgs- og serviceorganiasjon i Afrika, og at det av praktiske årsaker er greit å holde seg til et merke.

Du kan lese mer om auksjonen her.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS