Tom Nordlie 1

Tom Nordlie etterlyser traktorer

"Ikke for å være frekk, men det er vel ikke akkurat traktorer det er mangel på her på Kongsvinger."

Publisert

Dette sa Tom Nordlie da han fikk høre at stadiontraktoren var ødelagt, og at dekket på hjemmebanen til Kongsvinger ikke kunne utbedres før forrige hjemmekamp, skriver avisa Glåmdalen. Nordlie, som skal redde Kongsvinger (KIL) fra nedrykk, har registrert at han ofte blir liggende bak traktorer på sin veg til og fra Kongsvinger. Derfor nevnte utsagn.

Tom-skjorter

Markedsavdelinga i KIL vet å bruke Nordlies mange sitater i salgsøyemed. Nå trykker de opp 100 T-skjorter med traktor-sitatet. Disse er til salgs under hjemmekampen mot Løv-Ham på søndag. Den forrige T-skjorta er snart utsolgt; "Trur du Arve Tellefsen øver med gitar på fredag og speller konsert med fiolin på søndag?"

John Deere show

Men det stopper ikke med traktor T-skjortene, melder Glåmdalen.

- Vi skal lage en skikkelig "traktorfest". Alle som kommer kjørende med en John Deere-traktor kommer gratis inn på kampen. Det jobbes også med å skaffe Norges største traktor hit til Gjemselund til kampen mot Løv-Ham, smiler markedssjef Henning Kjøk.

FK sponsor

Han understreker at grunnen til at eiere av John Deere-traktorer kommer gratis inn, er fordi traktorleverandøren er "dagens kampsponsor" på søndag mot Løv-Ham.

- Men vi skal selvsagt også slippe inn eiere av andre traktorer hvis de kommer kjørende, sier Kjøk.

Powered by Labrador CMS