bg-fullfart

Stol på gardsdrift.no

Til nå i 2008 har vi lansert traktoroversikten på nett, vi har oppgradert debattforumet vårt, og vi holder trykket oppe med nye artikler hver eneste arbeidsdag og vel så det.

Publisert

Leter du etter Norges mest aktive landbruksnettside, er du kommet til riktig plass. Vi tar deg på alvor, noe vi ser resultatet av på besøksstatistikken vår.

Bedre Gardsdrifts nettside ble opprettet i november 2000. Den gangen var landets mest omfattende pekersamling basisen, foruten et allerede oppegående artikkelarkiv. I januar 2007 ble gardsdrift.no relansert, med økt satsing og mye nytt innhold. Pekersamlinga er fremdeles med oss. Fra relanseringa har vi også publisert nyheter minst en gang daglig hver eneste arbeidsdag året gjennom. Vi åpnet det som fort viste seg å bli landets mest populære debattforum for landbruks- og teknikkinteresserte, og vi har så smått startet med video på nett. I adventstida gjennomførte vi også en meget populær julekalender.

I 2008 har vi gått enda et par steg videre, med en egenutviklet traktoroversikt hvor funksjonaliteten er unik også i internasjonal målestokk. Siste skudd på stammen er vårt relanserte debattforum.

" Vi er stolte over å være i tet på nettsatsinga mot landbruket, og tillater oss å oppsummere noen av de mange funksjonene og nyttige greiene du kan finne hos oss:- Daglige nyhetsoppdateringer og et omfattende og søkbartartikkelarkiv" - Debattforum med lav terskel og stor takhøyde, og meget oppegående brukere"- Traktoroversikten, med alt av data om alle traktorer på det norske markedet" - Bildegallerier med detaljer og ekstra bilder av maskiner, arrangementer osv, ofte knyttet til artikler i bladet"- Norges mest omfattende samling av landbrukslenker" - Nyttige nedlastbare dokumenter, som vår unike tilhengervektkalkulator, utkast til jordleieavtale eller maskinleieavtale, diverse skjemaer osv"- Mulighet for å kjøpe enkeltutgaver av Bedre Gardsdrift for umiddelbar nedlasting - Bestilling av abonnement og samleperm

Samtidig skal vi ikke glemme at bladet Bedre Gardsdrift og nettsida www.gardsdrift.no supplerer hverandre. Du finner ikke alt på nett, og du finner heller ikke alt i bladet. Men husk at mye av det mest solide fagstoffet er kun å finne på trykk.

Når alt dette er sagt: Vi vil gi deg mer. Besøk oss ofte, det kan du få mye glede av.

"
Powered by Labrador CMS