DF Agrotron X

Same Deutz-Fahr satser i Russland

Same Deutz-Fahr bygger egen montasjefabrikk i Russland, og innleder samarbeid med den russiske traktorprodusenten Concern Tractor Plants.

Publisert

Fabrikken i Russland skal i første omgang sluttmontere traktorer med mellom 165 og 270 hk. Etterhvert skal den også bli ansvarlig for modulmontasje av både tyske og russiske komponenter. Investeringen anslås til 20 millioner Euro over en fem-års periode.

Same Deutz-Fahr (SDF) sier i en pressemelding at de ser på Russland som av de markedene med størst potensiale. Verdien av å montere traktorene i Russland er 20% av traktorens totalverdi. Målet er å gradvis øke produksjonen og den russiske verdiskapningen.

SDF selger i år omlag 300 traktorer i Russland. I 2013 skal skal dette tallet økes til 1500.

I tillegg til å starte egen montasje for traktorer inntil 270 hk, har SDF inngått samarbeid med Concern Tractor Plants (CTP) om utviklingen av en traktor med 350 hk. Samarbeidet omfatter også skurtreskere og mindre traktorer.

AgromashHolding, som er et datterselskap av CTP, og HCP har også blitt enige om en fem-årig produksjonsordre på traktorer med 150, 210 og 270 hk, samt skurtreskere. AgromashHolding vil som følge av avtalen får eksklusiv forhandlerrett for disse produktene.

Powered by Labrador CMS