traktorleksikon

Registrer deg no - vinn traktorleksikon

På vårt nye debattforum kan du opptre både som registrert og som uregistrert brukar. Det er praktisk å vere registrert, og gjer du det før 15. oktober kan du vinne traktorleksikon. 

Publisert

Her på gardsdrift.no vel du sjølv om du vil vere registrert brukar, eller delta i debatten utan å registrere deg eller logge inn på noko slags vis. For oss er meiningane dine like mykje verd i alle tilfelle.

For deg er det nok ein fordel å vere registrert, av fleire grunnar:- Du sikrar deg einerett til brukarnamnet ditt- Ved pålogging ser du kva debattar som har hatt aktivitet sidan sist du var inne - Når du skriv nye innlegg, slepp du å taste nokon kode

Vil du vere registrert, bør du gjere det straks. Då sikrar du deg det brukarnamnet du vil ha, og alle som registrerer seg før 15. oktober er med i konkurransen om eit traktorleksikon i ni band. Dette er eit svensk verk på med tekniske data og ymse info om alle traktorar som er selde i nabolandet vårt frå 1912 til 2004, med andre ord stort sett det meste av traktorar som er selde her i landet.

Det einaste du treng å gjere for å vere med i trekninga, er altså å klikke her, velje "Registrer deg", og fullføre den prosessen. Vi tar kontakt med vinnaren pr. epost.

"
Powered by Labrador CMS