NH T6080_2

Nye trinnløse fra CNH er på vei

CNH har utviklet en helt egen trinnløs transmisjon. Først ut er Case IH, deretter kommer New Holland.

Publisert

Mange har spurt om når de nye trinnløse fra Case IH og New Holland blir lansert. Nå har vi svaret:

Case IH Puma med trinnløs transmisjon kan du oppleve på den italienske landbruksmessa Eima, i November. Hvis du foretrekker New Holland, må du vente til Sima, som arrangeres i Paris i februar.

Case IH CVX og New Holland T7500 har i dag trinnløs transmisjon fra ZF. Den nye transmisjonen derimot, er helt og holdent et CNH produkt. Transmisjonene blir i første omgang å finne på Puma og T7000. De nye traktorene vil også bli mer ulike enn tilfellet er med CVX og T7500, som i praksis er en og samme traktor, men i ulike farger.

"

Etter fusjonen mellom Case IH og New Holland, ble CNH tvunget av myndighetene til å selge flere fabrikker. Samtidig var det stor etterspørsel etter traktorer fra CNH. Konsekvensen ble at CNH måtte selge en og samme traktor både som Case IH og NewHolland. Det var ikke bare suksess.

Etter fusjonen ble det tydelig at startegien med et produkt og to farger ikke var spesielt god. Da fusjonene var tilbakelagt, og CNH kunne tenke på andre ting, startet prosessen med å skille de to merkene. Ifølge CNH vil derfor Case IH og New Holland bli mer og mer ulike i årene som kommer.

Powered by Labrador CMS