Kroppsbyggere

Nå måles kreftene

Kampen om å bli årets traktor her på gardsdrift.no er i full gang. Stemmene hagler inn og traktoren i tet har hele 40 prosent av stemmene.

Publisert

Riktignok har oppslagsbildet lite å gjøre med traktorer. Men for både kroppsbyggere og kandidatene til årets traktor, handler det om å vise seg fram og tekkes publikum.

En tjuvkikk på stemmeresulatet så langt viser at de sju traktorne har fått mellom 2,5 og 40 prosent av stemmene. Avstanden mellom første og sistemann er med andre ord enorm.

Det siste døgnet har en traktor fått godt over 100 stemmer. Mye tyder på at en eller annen markedsjef har gitt ordre til sine ansatte om å gi sin stemme. Det er selvfølgelig lov, og ikke et helt ukjent fenomen.

Men det er lenge igjen til stemmelokalet stenger, og mye kan skje. Vi ser ikke bort fra at flere våkner etter hvert, og setter i gang omfattende stemmekampanjer, enten blant familie eller arbeidskollegaer.

Systemet godtar kun en stemme per navn. Er det flere like navn, blir stemmene forkastet. Men har du brukt opp stemmen din, må du gjerne gjøre ditt for at venner og bekjente stemmer på din favorittraktor.

Har du ikke brukt stemmen din, så kan du stemme her.

"
Powered by Labrador CMS