Case IH Magnum 180 USA flagg

Magnum krymper

Case IH lanserer tre nye Magnum-modeller som effektmessig overlapper de største Pumaene. 

Publisert

De nye modellene har fått betegnelsen Magnum 180, 190 og 210. Førerhytte og transmisjon er hentet fra Magnum, mens motorene kommer fra Puma.

Ifølge Case IH er traktoren en ekte Magnum. Førerhytta er den største på markedet, hevder Case IH, og det største argumentet for å velge Magnum framfor Puma. I førerhytta finnes også det nye armlenet fra Case IH. Traktoren er også utstyrt med APM, som innebærer at du kan velge om traktoren skal ha konstant hastighet eller turtall. Både armlenet og APM kan du lese mer om i Bedre Gardsdrift 7/2008.

- Førerhytta har nok plass til både fører, diverse styrepanel for redskap annet du vil ha med deg i førerhytta, sier Tom Dean, marketingsjef for Case IH.

Motorene har et sylindervolum på 6.75 liter. Ekstraeffekten er henholds 35 hk for Magnum 180 og 190 og 25 hk for Magnum 210. Ekstraeffekten er tilgjengelig i kombinasjon med bruk av kraftuttaket, hydraulikk og transport.

Ramma er lik den du finner på Magnum, men er gjort lettere for å få et fornuftig vekt-effekt forhold.

Traktoren med "Stars & Stripes" dekoren, er en Magnum 180 jubileumsmodell.

- Den har fått den spesiell lakkering av tre grunner. Vi feirer at det er 165 år siden J.I. Case startet produksjon av landbruksmaskiner her i Racine. For det andre vil vi markere at det 200-år siden Cyrus McCormick ble født, og hans arbeid med å revolusjonere skrurtreskinga. Den siste grunnen er lanseringen av de nye små Magnum modellene, og at vi i løpet av de siste 20 åra har produserte over 100 000 Magnum traktorer, forklarer John Koetz, sjef for Case IH marketing i Nord Amerika.

Powered by Labrador CMS