martin saetha

HCP utvider staben igjen

Martin Sætha er ansatt i H.C.Petersen, som serviceleder på Krones produkter samt på Deutz-Fahr tresker. Importøren av Zetor, Deutz-Fahr, Krone og Lamborghini holder med det oppe sin aktive satsing på nøkkelpersonell.

Publisert

Det startet med Lars Wear i slutten av mars. Han er ansatt som markedssjef, og vil overta som sjef når sittende adm.dir. Vladimir Vondracek går av med pensjon. Ikke lenge etter kom Arne Røed kommet til som salgsleder med særlig ansvar for produktene fra Deutz-Fahr og Lamborghini. Begge kommer fra Lantmännen Maskin, som for tida flytter til Jessheim.

"

Nå følger Martin Sætha. Også han med bakgrunn hos Lantmännen Maskin, men også en kort mellomlanding hos Tess. Martin er 34 år, er fra en gard på Tretten i Gudbrandsdalen, og han har studert landbruksteknikk på Høgskolen i Hedmarks avdeling på Blæstad. Hos Lantmännen Maskin jobbet han i fem år som serviceansvarlig på Claas redskap og treskere inntil juni, da han gikk til Tess for å prosjektere hydraulikkanlegg. Nå ønsker Martin seg tilbake til landbruksbransjen. Han starter hos HCP ved årsskiftet.

Fram til nå har Ola Bøvolden vært HCPs eneste serviceansvarlige i Norge, og han har også vært betydelig involvert i salgsarbeidet. Nå får han mer tid til å konsentrere seg om det tekniske på traktor.

- Ansettelsen av Martin Sætha betyr at våre medarbeidere får bedre anledning til å være ute hos kunder og forhandlere, og støtte disse. Vi har en økende etterspørsel i entreprenørmarkedet. Krone er den største produsenten av grasmaskiner i Europa, og vil i framtida være av de større aktørene også i Norge, sier markedssjef Lars Wear til Bedre Gardsdrift.

H.C.Petersen Norge har i løpet av året nærmest har doblet staben. Selskapet sjøl mener at dette viser at de virkelig satser på det norske markedet, og de peker på at markedsandelen på både traktor og grasutstyr er stigende. Målene er imidlertid fremdeles ambisiøse. Wear sa da han startet at selskapet og dets forhandlere skal ha muligheten for å doble markedsandelen på traktor, og han forventer vekst også på flere områder.

Powered by Labrador CMS