Vicon RV 2160_002

Designpris til Vicon

 Vicon har fått den nederlandske GIO-prisen for designet på pressene sine. 

Publisert

Designlink, som gir ut den nederlandske Good Industrial Design Award, har tatt mål av seg til å stimulere industridesign og dele beslektede kunnskaper i industrien. For å få prisen må produktet være teknisk funksjonelt, ergonomisk, miljøvennlig, ha et godt design som dessuten er originalt.

Prisen til Vicon er resultat av et målretta arbeid som har pågått i flere år. Et av

målene med den nye designprofilen, har vært å gi et felles familiedesign for både rundballepresser og firkantpresser. Fabrikken har lagt vekt på å utnytte eksisterende produksjonsteknologi. Vicon har også brukt elementer fra andre produkter for ytterligere å skape en link mellom de ulike maskinene.

- Nå til dags godtar ikke kundene våre at vi bare utvikler og leverer funksjonalitet og driftssikre maskiner. De vil også ha maskiner som ser godt ut. Derfor er det litt av en ære å motta denne GIO-prisen som en anerkjennelse for hele vår familie med presser og den innsatsen vi har lagt ned i den, sier Anthony van der Ley.

Dette er ikke første gang Kverneland Group får anerkjennelse for designet på pressene sine. I 2001 fikk kombipressa Taarup BIO Merket for God Design av Norsk Designråd.

Powered by Labrador CMS