agroteknikk logo liten

Agroteknikk 19.-22. nov -09

Neste års Agroteknikk på Lillestrøm arrangeres ei uke etter Agritechnica i Tyskland. Dermed håper arrangørene på en flom av nye maskiner, og de har mer plass enn før å boltre seg på.

Publisert

Tidligere er norske Agroteknikk arrangert tidlig i november. Arrangørene har hatt en slik dato som et utgangspunkt, men har nå bestemt seg for å gjennomføre messa etter Agritechnica. Det betyr at vi kan få vesentlig flere store nyheter fra de internasjonale leverandørene.

Nytt av året er også at Norges Varemesse på Lillestrøm er i ferd med å reise en ny hall på 7200 kvadratmeter, samt parkeringskjeller.Det nye arealet åpner for nye muligheter, og puslespillet med hvem som står hvor, og hvor mye areal som benyttes til utstilling, må legges på nytt.- Det er ikke gitt at vi vil benytte samtlige tilgjengelige kvadratmeter til utstillerareal. Dette har også med slikt å gjøre som at vi ønsker en kompakt messe med en viss folketetthet, sier Bjørn Glomsrud i utstillingskomiteen.- Vi skal fremdeles ha ei kompakt, intim fagmesse etter det kjente konseptet, men vi utelukker heller ikke at vi gjør endringer.

Agroteknikk er på plass i kalenderen på gardsdrift.no, plassen du sjekker dersom du vil holde deg oppdatert på hva som foregår av slike arrangementer.

"
Powered by Labrador CMS