BGnisser_1

Sjefsnissen som reddende engel

BG-nissen over alle BG-nissene, han med det største skjegget, har i ettermiddag innkalt til nissråd. Det var i praksis umulig å finne rett nøttesvar i går, så derfor får alle rett.

Publisert

Redaksjonen eller BG-nissene ????

Det skjedde i desember at det gikk ut en BG-nøtt fra gardsdrift.no, om at alle John Deere treskerne som ble produsert i 2007 skulle innskrives i manntall. Denne innskriviningen ble holdt mens Sjefsnisse Bo var høvding i BG.

Ivrige nøtteknekkere søkte seg da fra gardsdrift.no til Felleskjøpet, siden John Deeres treskere tilhører Felleskjøpets hus og ætt. Nøtteknekkerne lot seg føre i hopetall til de grønne og gule, men det var ikke svar å få noe sted.

Fortvilede nøtteknekkere over det ganske land lot tårene falle, rev seg i håret og kom med følgende beskrivelser over den tilsynelatende umulige oppgaven:

- Denne var ikke lett, vi har jo bare en gammel Deutz-Fahr, sa Lars nummer en.

- Gir opp.. Trålet halve internett, og hele BG nett, FK, og JD sine sider.. HVOR står dette??, lød det fra Jordal Terasse,

- Kunne ikke med beste vilje finne svaret. Så vill gjetning her..., fortvilte Tor, som ellers bruker å ha kontroll på sakene.

Pip-pip: - He du ett gått tips i dag, på nøttene? lyste det på telefonen.

Gunleik så litt mer positivt på det: -Denne var vrien gitt... Ble gjetting i dag! Har fått lest mye JD statistikker da! Desverre gjettet Gunleik feil.

- Dette blir ren gjetning, det er ikke mulig å finne ut det der. Har prøvd i tre timer, og har ikke tid til mer nå. Kan dere i være greie og opplyse hvor slikt kan hentes ut i morgen? Hvis jeg tippet rett, har jeg mer flaks enn det som skal gå an. Hvis ikke...vel, da er det ikke lenger mulig å få full pott, kommenterte den andre Lars oppgitt.

Lena kom med følgende hjertesukk: - Nå må dere jammen fortelle hvor det svaret står...for vi har leita vette av oss!!!til og med ringt til en kompis i USA for å få svar...

- Denne var vaneskelig gitt fant ikke svare hos John Deere sine hjeme sider heler ikke hos selgerne på FK, sukket Pål.

- Verste nøtt til no. Har brukt to timar på å ikkje finna svaret, kommenterte Steinar, da tida snart var ute.

- Jaja, det var det. Forbasket ufint av Felleskjøpet og komme med sånne spørsmål. Er det fremdeles noen som har full pott? Hilsen en tredje Lars

Småsnissene ble meget forferdet. BG-nøtter skal jo bringe glede og forventning, ikke sorg og tungsinn! Etter en lang og tung dag hos smånissene, gikk det ut en formaning fra Sjefsnissen.

- Dette går ikke an. Hvordan kan nøtteknekkerne klare å få rett svar når ikke engang de som selger de store grønne vidunderne vet svaret? Jula er tid for godhet og raushet. Vi lar alle få godkjent, lød det fra Sjefsnissestallen på den andre siden av de snøkledde fjella.

Og slik ble det. Alle nøtteknekkerne som leverte svar den 17. desember fikk navnet sitt innhugget i steintavlene med de riktige svarene. Og ja, det er de som har fått navnet sitt hugget inn hver dag, også før Sjefsnissen kom som en reddende engel.

Da mørket falt på, blåste Sjefsnissen ut lyset og lukket låvedøra bak seg. Vel ute av stallen trakk han inn regntung luft før han satte kursen hjemover i duskregnet. Sjefsnissen smilte godt i skjegget der han tuslet på den smale stien.

En ting har de lært, de små BG-nissene, spør alltid minst tre vise menn før de nedtegner noe på verdensveven.

Og hvis du er tvil, så har BGnissene nå bevist at de leser alle kommentarene som dere nøtteknekkere skriver i kommentarfeltet i svarskjemaet.

Powered by Labrador CMS