Vicon RV2160 Fendt 718

Eikmaskin gleder seg

Redskapssjef Gunbjørn Forbord er godt fornøyd med at Kuhn overtar pressene og ballepakkerne som de i dag selger som Vicon.

Publisert

- Dette er veldig positivt for oss, og vi ser ikke noe negativt i at Kuhn overtar. Kuhn har ikke bare solide maskiner, de har også en veldig god organisasjon, sier redskapssjef i Eikmaskin, Gunbjørn Forbord.

Fikk melding per telefon

Forbord har i dag fått telefon fra Kuhn om hva som er på gang. Han gleder seg over å kunne utvide produktprogrammet når den tid kommer. Mange detaljer er ennå ukjent, blant annet om det blir en glidende overgang fra Felleskjøpet til Eikmaskin, eller et skarpt skille 1. septemer 2010.

Eikmaskin blir nå den tredje leverandøren i Norge som skal selge BIO. A-K maskiner var først, deretter overtok Felleskjøpet, og nå blir det altså Eikmaskin sin tur.

Klar for BIO

- Vi ser positivt på å få BIO. Det vil gi oss en økt bredde i presseprogrammet. BIO har mye til felles med BalePack, så på servicesiden ser vi ingen problem. Både Felleskjøpet og vi har hatt problemer med pressene fra Kverneland på grunn av flyttinga av produksjonen. Nå er ting på plass og fungerer, sier Forbord.

Sjøl om Kuhn overtar produksjon, skal maskinene produseres på samme sted som i dag, og av de samme folkene. I tillegg til BIO vil Eikmaskin med dette også få Kvernelands firkantballepakker.

Powered by Labrador CMS