Horva_04 Felleskjøpet
Horva_04 Felleskjøpet

Rekord på Horva

Horva 2007 Nordnorsk Landbruksutstilling er vel overstått. Fasit er 12 700 besøkende, mye regn og ny utstilling om to år.

Publisert

Foreløpig oppsummering av Horva 2007 Nordnorsk Landbruksutstilling viser at det var 12 700 innom portene i løpet av utstillingen. Tilsvarende tall for første gang Horva ble arrangert i 2005 var 10 016. Antall utstillere var i år 206 mot 188 i 2005. Flere svenske og et finsk og et amerikansk firma var med som utstillere i år, selv om Horva 2007 ikke har markedsført seg utenfor Norge.

Med mange gode tilbakemeldinger fra så vel publikum som utstillere, fastslo styreleder Magnar Johnsen i avslutningstalen at det vil bli ny Horva utstilling.

På lørdag ble det arrangert traktorrally. Med Martin Schanche som innleid speaker konkurrerte traktorleverandørene mot hverandre etter utslagsmetoden. Vinneren ble til slutt Felleskjøpet og John Deere.

Søndagen var i stor grad preget at regn og lite folk. Om det var regnet eller konserten med Hellbillies kvelden før som la en demper på besøket, vites ikke...

Powered by Labrador CMS