Valtra N91 NAF_01
Valtra N91 NAF_01

NAF vil ha Valtra på glatta

NAF Øvingsbaner kjøper inn åtte skreddersydde traktorer fra Valtra. Traktorene skal brukes til anleggs- og vedlikeholdsarbeid.

Publisert

- Traktoren er det viktigste redskapet vi har i den daglige driften, sier Jonn Eilert Rovelstad, leder av NAF Øvingsbaner i en pressemelding.

De ansatte ved øvingsbanen har vært svært delaktig i anbudsprosessen. Blant annet ved å prøvekjøre ulike traktormerker, samt å bestemme spesifikasjoner og utstyrsnivå på traktorene.

- De ansatte har vært mer involvert enn det vi vanligvis opplever i anbudsrunder med profesjonelle innkjøpere, og det tror jeg er en god strategi. På den måten er sluttbrukerne sikre på at de får en traktor som tilfredsstiller forventninger og behov, og dessuten føler vi at handelen har en sterk forankring i organisasjonen, sier markedssjef Tor Jon Garberg.

De åtte traktorene, som alle er av modellen N91H, skal leveres de respektive øvingsbanene i uke 44.

Norges Automobilforbund (NAF) drifter 27 øvingsbaner rundt om i landet, etter avtale med Vegdirektoratet. Øvingsbanene brukes til obligatorisk opplæring i regi av trafikkskolene: Rundt 50 000 førerkortkandidater bruker banene hvert år. I tillegg kommer andre typer kurs og aktiviteter i regi av NAF.

Powered by Labrador CMS