NH FR9000_2
NH FR9000_2

Årets maskin: New Holland FR 9000

NewHolland samler medaljer på Agritechnica. Medalje nummer tre, årets maskin, går til den nye finsnitteren FR9000.

Publisert

Claas har i dag 50 prosent markedandel for sjølgående finsnittere. Det liker ikke NewHolland. De har derfor utviklet en ny snitter som blant annet har den største rotoren på markedet. FR serien består av fem modeller med maksimal effekt fra 424 til 824 hk.

Prisen for årets maskin utdeles av tyske DLG. New Holland er ikke uventet svært fornøyde med både å få prisen for årets traktor, årets design og årets maskin.

- Prisen for årets maskin er et fantastisk resultat for FR9000 og for New Holland. Dommerne har verdsatt den fornyelsen som er lagt inn i denne helt nye maskinen, og den høye produktiviteten den tilbyr kundene. Det har vært en fantastisk utstilling for oss med stor annerkjennelse av de maskinene vi produserer, sier Carlo Lambro, New Holland vicepresident.

Markedet for sjølgående snittere er naturlig nok begrenset i Norge. Av de få som er her, er det fleste grønne og hvite med røde felger. Går det som AK-maskiner håper, vil New Holland FR9000 ta del førsteslåtten her hjemme neste år.

Powered by Labrador CMS