Fendt 200
Fendt 200

Pris for fjærende framaksel

Fendt har mottatt nok en innovasjonspris. Denne gangen er det minstemann i familien, Fendt 200, som kan danse av glede på en fjærende framaksel.  

Publisert

Agco/Fendt: Den fjærende framakslingen med nivåregulering på Fendts vingårdstraktorer, ble tildigere i år belønnet med Sølvmedalje under INTERVITIS NTERFRUCTA Innovation-utdelingen fra den tyske Wine-Growers' Association.

Fra juryen ble det uttalt at "Den fjærende framakselen på Fendt 200 /F/Pmodeller setter ny standard på vingårdstraktorer både når det gjelder komfort og kjøreegenskaper. Den gjør det mulig å oppnå atskillig høyere kjørehastigheter og gode resultater i vanskelig terreng."

- I utviklingen av den fjærende framakselen, måtte vi få plass til mye teknologi på begrenset plass. Dette gjorde oppgaven til en spesielt interessant utfordring for oss. Prisen vi mottok, i tillegg til mange tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, vitner om at vi har lyktes i arbeidet vårt, sier Dr. Reiter. For Mayr, ansvarlig for implementeringen av det fjærende framaksel-konseptet.

Mer enn 70 søknader fra 6 land ble sendt inn til The INTERVITIS INTERFRUCTA Innovation Award 2007. Juryen godkjente 38 som oppfinnelser og disse ble deretter nominert til å konkurrere i de forskjellige kategoriene. De ni beste ble overrakt de ettertraktede gull- og sølvmedaljene den 22. april i Stuttgart. Sju oppfinnelsespriser gikk til Tyskland mens Østerrike og Frankrike fikk én hver.

Powered by Labrador CMS