Du er her

SmartTouch sikret designpris for Valtra

Valtra har fått utmerkelsen Red Dot 2017 Design Award for armlenet SmartTouch. Det er andre år på rad de drar i havn denne utmerkelsen.
Av Redaksjonen
Publisert 03.04.2017 19:56

I fjor vant Valtra T4-serie Red Dot 2016 Design Award. I år er det altså armlenet, som vi omtalte tidligere i år, som har sørget for utmerkelsen.

– Den gode mottakelsen til Valtra SmartTouch armlene er spesielt hyggelig, siden vi de siste årene har fokusert ekstra på brukervennlighet og brukerens opplevelse for å gi våre kunder konkrete fordeler i hverdagen, sier Jari Rautjärvi, VP, Brand Lead, Valtra, i en pressemelding.

Det er lagt spesielt vekt på ergonomi, komfort, brukervennlighet og enkelhet i utviklingen av det nye armlenet. Materialvalgene er gjort for å støtte de ulike funksjonene.

– Vi har oppnådd overveldende suksess de siste årene. N- og T-serien har fått en rekke utmerkelser, og i år ble den nye A4-serien utnevnt til «Machine of the Year 2017» i sin kategori ved SIMA-utstillingen i Paris. Den siste Red Dot 2017 Design Awards viser igjen hvordan industridesign kan benyttes for å hente ut det beste av den nyeste teknologien for å tilfredsstille brukernes behov, sier Kimmo Wihinen, ansvarlig for industridesign og brukeropplevelse hos Valtra.

Les mer om det nye armlenet fra Valtra her.

Nøkkelord
Faktaboks

Red Dot

  • Årets Red Dot-konkurranse mottok mer enn 5500 påmeldinger fra over 55 land.
  • Juryen bestod av 40 internasjonale designeksperter.
  • Utmerkelsen vil bli overrakt til vinnerne på Aalto Theatre i Essen, Tyskland den 3. juli.