Du er her

Skogsdrift på Agritechnica

Agritechnica 2017 vil by på litt av hvert for den skogsinteresserte bonden.
Av Sesselja Bigseth
Publisert 27.07.2017 12:45

Agritechnica går av stabelen 12.-18. november i Hanover, Tyskland. Årets begivenhet lover både aktuelle produkter og lærerike demonstrasjoner for skogsarbeidere og andre tømmerinteresserte.

Demonstrasjoner og simulatorer

Som alltid vil det være utstilling av alt fra de minste til de største produktene. På utendørsområdet vil det blant annet være utstilling av tømmerhengere. Her blir det også demonstrasjoner flere ganger om dagen av hengere i forskjellige størrelser og for ulike typer drift.

Har du aldri forsøkt å styre en skogsmaskin, kan du få muligheten på Agritechnica. I alle fall nesten. Det vil nemlig være mulig å prøve en skogsmaskinsimulator. Du finner den i Hall 26.

Lær vedlikehold av motorsag

Motorsagen er et nyttig verktøy, men hvordan tar du best vare på den slik at den både varer lenge og fungerer som den skal? På årets messe kan du få med deg demonstrasjoner av dette og lære mer om hvordan du tar vare på både motorsaga og sagkjedet.

PS: Vil du lære mer om vedlikehold av motorsag, finner du et lynkurs i filing av sagkjeder og vedlikehold av sverd og drivhjul her på gardsdrift.no