Du er her

Regler for BG-nøttene 2017

Siden Bedre Gardsdrift er så glad i å greie ut om lover og regler, har BG-nissene latt seg inspirere til å lage noen kjøreregler for BG-nøttene også.
Av BG-nissene
Publisert 29.11.2017 21:31

Ikke la deg overvelde, det hele er ganske enkelt.

 

Deltakelse

1. Det er gratis å delta og åpent for alle.   

2. Første gang du svarer må du fylle ut all kontaktinfo. Deretter er det nok med navn og e-post.

3. Pass på at du skriver navn og e-post helt likt hver gang hvis du vil være med i trekningen om hovedpremien.

 

Spørsmål og svar

1. Hver dag i desember fram til og med julaften stiller BG-nissene et landbruksrelatert spørsmål.

2. Svaret skal være mulig å finne enten på internett eller i en utgave av Bedre Gardsdrift det siste året.

3. Hver person får bare godkjent ett svar per dag. Siste svar gjelder om du likevel svarer flere ganger.

4. Hver dag stiller vi også et bonusspørsmål. Her står du fritt til å svare om du vil og som du vil. BG-nissene plukker iblant ut noen av svarene fra bonusspørsmålene og publiserer dem sammen med fornavn til den som svarer på gardsdrift.no og sosiale medier.

5. Spørsmålene er ført i pennen av BG-nissene. Til forskjell fra en del andre julekalendere lar vi ikke sponsorene formulere spørsmålene. Spørsmålene handler heller ikke om den spesifikke dagpremiesponsoren. 

 

Premier

1. Hver dag trekker vi to vinnere fra de som har svart riktig. Først trekker vi ut en vinner av dagens premie, som er sponset av ulike bedrifter i bransjen. Deretter trekker vi en vinner som får to dagspass til Agriteknikk 2018.

2. Hovedpremien i år er en reise for to til Krone-fabrikken i Tyskland. HCP Norge dekker flyreise fra Norge, hotell, mat og drikke. For å bli med i trekningen av hovedpremien, må du ha 22 av 24 riktige svar.

3. En bonuspremie trekkes ut blant de som har svart på bonusspørsmålene.

4. Vinnerne blir offentliggjort på gardsdrift.no fortløpende så raskt det lar seg gjøre. I tillegg blir vinnerne kontaktet enten per e-post eller telefon.

5. Premiene blir hovedsakelig sendt ut etter jul. I praksis vil det si januar 2018. Unntaket er hovedpremie og billetter til Agriteknikk, som av naturlige årsaker blir sendt ut senere.

6. Dersom du ikke mottar premien du er lovet innen rimelig tid, gi beskjed til redaksjonen@bedregardsdrift.no så fort som mulig og senest innen 1. april 2018.

 

Hva vi deler og hva vi tar vare på

1. Når du deltar i BG-nøttene, vil svarene dine samt navn og kontaktinformasjon bli lagret en tid framover slik at vi er sikre på at riktig premie blir sendt ut til riktig vinner.

2. Dersom du er en av de heldige vinnerne, vil navn og kontaktinformasjon bli delt med bedriften som har sponset premien for utsendelse av premien.

3. Kontaktinformasjon og andre detaljer vil ikke bli delt med tredjepart utenom dette.

4. Dersom du i tilleggsspørsmålene deler tips om mulige saker til redaksjonen, vil tips og kontaktinformasjon bli lagret for mulig framtidig bruk i redaksjonen.

Nøkkelord
Faktaboks

BG-nøttene

  • BG-nøttene er Bedre Gardsdrifts egen julekalender på nett.
  • BG-nøttene har eksistert siden 2007.
  • Årets BG-nøtter har en samlet premiepott på over 60 000 kroner.
  • Bedre Gardsdrift takker alle bedrifter som har vært med og sponse premiene til glede for leserne.