Du er her

Pon og FK også i Agder og Rogaland

Pon Equipment har inngått avtale med Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) for salg av Cat kompaktmaskiner fra 1. september.
Av Magnus Østby
Publisert 04.05.2016 09:48

Avtalen mellom Pon og FKRA er ingen stor overraskelse, og er tilsvarende den som ble inngått med Felleskjøpet Agri i januar. Avtalen trer i kraft 1. september, og er jobbet frem av daglig leder, Erik Sollerud i Pon Equipment og maskindirektør Hallvard Vikeså i Felleskjøpet Rogaland Agder.

FKRA er en betydelig aktør innen landbruket med maskinsentre i Haugesund, Klepp og Kristiansand, samt verksteder på Varhaug og Årdal. Pon på sin side har avdelinger i Sandes og Kristiansand. Avtalen vil dermed innebære betydelig økt dekning for Pons produkter, og det er følgelig forvetnet et tilsvarende økt salg av Caterpillar kompaktmaskiner, spesielt i Nord-Rogaland, hvor Pon ikke har avdeling. For Pons del betyr avtalen at de i praksis får 12 flere selgere for sine kompaktmaskiner. I likhet med FKAm skal også FKRA utføre service på Cats småmaskiner.

- Samarbeidet med Felleskjøpet Agri har allerede båret frukter, og flere salg av kompaktmaskiner er gjennomført og maskiner levert. Jeg er derfor veldig glad for å ha inngått denne avtalen med FKRA. For kunder innen landbruk er ofte traktor primærmaskinen og anleggsmaskiner sekundærmaskiner og vi tror at med posisjonen som FK har med John Deere traktorer og Cat anleggsmaskiner vil denne kundegruppen få det beste av det beste både når det gjelder både maskiner og service,  sier en blid og fornøyd daglig leder i Pon Equipment, Erik Sollerud.