Du er her

Nå gjør vi klar maskinleieprislista!

Tradisjonen tro bruker vi seinvinteren på å ferdigstille BGs maskinleieprisliste slik at den er klar hos abonnentene når sesongen starter.
Av Sesselja Bigseth
Publisert 06.03.2019 12:46

Takk til alle dere som har bidratt med priser i år. Nå er det vår tur til å jobbe.

Vi bruker nå tid på å gå gjennom hver eneste pris på de mange hundre tjenestene dere finner i prislista.

Til å stole på

Her luker vi ut feil som kan ha sneket seg inn eller svært avvikende priser. Bedre Gardsdrifts maskinleieprisliste skal være til å stole på.

Fjoråret var spesielt. Først hadde vi overfylte gjødsellager på Vestlandet som skapte større behov enn vanlig for transport. Deretter ble det tørke og uvanlig mye rundballepakking av halm. I tillegg ser vi at priser på traktor og maskiner ikke akkurat blir billigere. Hvilke utslag vil det få på leiekjøringsprisene?

Forbeholdt abonnentene

Svaret får du i årets maskinleieprisliste. Den kommer som vanlig i Bedre Gardsdrift nr. 3. Denne utgaven går i trykken mot slutten av måneden, og sendes så ut til abonnentene like etter månedsskiftet.

Hvis du vil motta prislista, må du altså være abonnent. Tegner du abonnent nå, rekker du å få med deg utgaven med prislista for 2019.

Mye godt stoff i vente

I tillegg kan du glede deg til mye annet godt stoff i samme utgave. Gardsanalysen denne gangen er fra et melkebruk med 23 kyr. Hvordan går det med økonomien der? Du finner også gardsreportasjer fra andre bruk i BG nr. 3

Videre har vi testet Isobus, og vi skriver om flere nyheter på maskiner og redskap. Og som alltid kan du se fram til praktisk verkstedstoff du kan ta tak i sjøl, og småsmarte løsninger som andre bønder har kommet fram til.

Faktaboks

Abonner på Bedre Gardsdrift

Bladet kommer ut 10 ganger i året og koster 695 kroner for et årsabonnement. Det kan naturligvis utgiftsføres. I tillegg til Norges mest omfattende prisliste for leiekjøring og maskinleie, byr vi blant annet på:

  • Gardsanalyser
  • Bygningsstoff
  • Traktortester og prøvekjøringer
  • Nyheter og messestoff
  • Vedlikeholdstips
  • Småsmart
  • Økonomi og driftsledelse
  • Veterantraktorer