Du er her

Metsjö TP3 BOX

Metsjö lanserer en ni meter lang og lukket transportvogn med full åpning av den ene sideveggen.
Av Ola Tande
Publisert 14.08.2018 09:53

Metsjö TP3 BOX er navnet på Metsjös nye transportvogn som er ni meter lang og som har hydraulisk åpning av venstre sidevegg. Faktisk er tilhengeren utstyrt med eget fjernstyrt hydraulikkaggregat som er koblet til batteri og som lar deg åpne sideveggen uten traktorhydraulikk. Ellers er den utstyrt med et lastfordelingssystem som samtidig muliggjør 35 cm høydejustering av tilhengeren, og med sving på fremste og bakerste akslinger.

Totalvekt på 34,5 tonn

Målene er altså ni meter lang, 2,55 meter bred og innvendig høyde på 2,97 meter. Lastevolumet er 68 kubikkmeter. Høyden opp på lasteplanet er 98 cm hvis tilhengeren er utstyrt med standard dekkutrustning, 455/40 R22,5. Metsjö TP3 BOX skal tåle en totalvekt på 34,5 tonn med en nyttelast på 27,25 tonn.

For effektiv lukket transport

«Med TP3 BOX bygger vi en av de største vognene for lukket transport som kan takle svært høy lastvekt. TP3 BOX er enkel å manøvrere, noe mange vil sette pris på både for transport av stykkvarer og industrielle varer både i inngjerdede områder og på veien. Vi har solgt TP3 BOX både til næringer som har behov for raskt lukket transport og bønder som har behov for å kunne transportere produkter i lukkede omgivelser, for eksempel grønnsaksprodusenter. Fordi TP3 BOX har sitt eget hydrauliske system, kan funksjonene brukes uten traktor eller lignende tilkoblet», skriver Metsjö i sin pressemelding.