Du er her

Hva!? Ingen BG-nøtter?

Flere av dere har luktet lunta, og nå kan vi bekrefte det: Det blir ingen ny runde med BG-nøtter i år.
Av Redaksjonen
Publisert 30.11.2018 18:16

Vi vet at mange har gledet seg til BG-nøttene, og vi at flere av dere vil bli skuffet når det nå ikke blir BG-nøtter i år.

I ti år har vi laget BG-nøttene, Bedre Gardsdrifts egen julekalender. Her har vi stilt de mest finurlige landbruksfaglige spørsmål, og vi har sendt nøtteknekkerne på jakt etter svar både i bladet, på gardsdrift.no og det store internett.

200 000 kroner i premier

I ti år har vi også forsøkt å overgå oss selv i premier. Takket være velvillige sponsorer fra teknikkbransjen har vi gitt bort reiser til utlandet og fri bruk av traktorer i fire uker. Vi har delt ut klær og leker, gassgriller og kamerasett, kjettinger, gjerder og redskapsdeler og mye mer.

Til slutt endte BG-nissene opp med en premiesekk bestående av verdier for over 200 000 kroner – og en bismak av at vi er med på å bygge opp under jaget om at julen består av stadig finere og dyrere gaver.

Ingen jul uten bonden

I år har vi valgt å gjøre noe annet. Denne førjulstiden teller vi ned mot jul ved å løfte fram hva bonden betyr for julefeiringa, enten du bor på landet eller sitter i ei leilighet i byen.

Vi lanserer derfor emnekaggen #IngenJulUtenBonden – og vi håper flere av dere blir med på aksjonen.