Du er her

HORVA: 4371 besøkende. Anton stjal showet

Det kunne virke som om alle de 4371 som var innom portene på Horva lørdag overvar Anton´s Timber Show. De smarteste benyttet denne ”folkevandringa” til å spise, da matkøene skrumpet betraktelig under showet.
Av bo@askemedia.no
Publisert 28.08.2010 21:52

En stort Horva-publikum fikk se Anton junior dele stokken med fire hogg.

Anton´s Timber Show er en sikker vinner på Horva. Spennende dueller mellom senior og junior Antonsen i diverse greiner med sag, øks og motorsag, ispedd en del humor, fenger publikum. Vi skal ikke dra noen bastante konklusjoner, men vi la merke til at avkommet gikk seirende ut av de fleste duellene. Aner vi et aldri så lite tronskifte?


Fintelling må til

Da gardsdrift.no ringte messeansvarlig Hans Løvmo seint på lørdag, var han ikke helt ferdig med fintellinga med hensyn til det eksakte besøkstallet lørdag. Foreløpig stoppet det på 4371. På utstillingas første dag var 3990 innom portene, hvorav mange skoleelever på formiddagen.


Ryker rekorden?

- Sjøl med en godt besøk i morgen søndag, kan vi få problemer med å slå rekorden fra 2007, da det samla tallet for de tre dagene løp opp i 12 000, sier messegeneralen, som likevel har et lønnlig håp om å tangere rekorden.


Missekåring

I morgen søndag kåres Miss Nord-Norge på messa. Mellom klokka ett og to får vi vite hvilken ku som går av med seieren. NRK har meldt sin ankomst.