Gå til innhold

brukererfaringer vama strøkasser


bt

Anbefalte innlegg

Er det noen som har noen erfaring med vama 5kubikks strøkasser? Vi innvesterte i 4 stk før sesongen og det har ikke vært en udelt positiv erfaring for oss. Lurer derfor på hvordan andre har opplevd di? Problemer av større eller mindre grad?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...
Hvilke problemer har du \&quot\;valtrabjørn\&quot\; hatt med din 5m3 Vama spredere?Noen som har erfaring med disse spredevognene fra VAMA evt NC?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Er det noen som har prøvd ut vama strøkasse i forhold til nc??

 

Har kjørt med vama i vinter men med litt fukt i grusen er den ikke lett å få ut.

Noen som har samme erfaring med det??

 

Mulig det hadde hjulpet med en vibrator som kunne riste litt opp i kassa. Noen som har erfaring med vibrator i strø kasse??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Satan på tide å diskutere dette. Har samme helvete med DUUN kasser. Grusen må være helt tørr og fri for 0-stoff skal det gå.

De lager romraketter og bytter organer på folk uten å blunke. Men ei dugelig strøkasse det blir for mye for de.

Hvorfor lager de ikke ei strøkasse som har rette vegger slik at grusen ikke blir komprimert på vei ned i kassa? Ei helt firkanta kasse med en vals eller to i bunnen? Jo, det hadde blitt bittelitt igjen i bunn du ikke ville få brukt pga. flat bunn, men heller det enn å stå å spa dritten ut igjen når det blir en propp av grusen.

Andre synspunkter?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 måneder senere...
Gjest Johan-martin_1

Mens vi er inne på temaet Vama... Er det noen som har erfaringer med det øvrige brøyteutstyret til Vama? Tenker på V-plogen og u-plogen. Evnt erfaringer med Stark?

Har Ei Dalen strøkasse fra \'\'\'\'97, som har fungert knirkefritt i alle år, selv med relativt \'\'\'\'heheemm\'\'\'\' slett vedlikehold, denne er nå nedgradert til lasterkasse, og vi har investert i tre nye Dalen 2034. Valget sto mellom Dalen og Tokvam, som forøvrig så ut som ei veldig ålreit kasse, men Dalen kassene blei rimeligere og hadde bedre presenningsløsninger + at vi har 3 Dalen kasser fra før, som alle har fungert utmerket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...