Gå til innhold

Hydraulikk MF5455


MB_1

Anbefalte innlegg

Har ein MF 5455 som løftar VELDIG seint på trepunkten. Har 100l pumpa dvs 40 til trepunkt og 60/100 til laster. Lasteren går fint, berre trepunkten som går sakte. Samanlikna med ein Same Silver95 og den hadde løfta til topps når MF'en begynte å løfte. Kløtsjen er og veldig vanskeleg å dosere. Har høyrt fleire med dei same problema. Har nokon peiling på kva som kan ver årsak til dette? Veldig synd av dette skal øydelegge for ein heilt topp traktor ellers!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Vil anbefale deg og skjekke at innstillingsknottane står i rette posisjonar. Skal stå på \&quot\;full posisjonsregulering\&quot\;, og max senkehastigheit. Det blir slurvet no helt forferdeli med innstillingane på EHR n!!!!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Din traktor har to pumper, ei som gir 43 l/min som går til 3 pkt og ei som gir 57 l/min. Den minste pumpa er originalt tilkyttet 3 pkt. Den større pumoa er tilknyttet laster og utv. ventiler. Det som går an å gjøre er å bytte slik at den store går til 3 pkt. (Dette vet serviceverkstedene hvordan skal gjøres) En annen grunn til at traktoren din løfter saktere er også at du mest sannsynlig har de største løftesylinderene. Du har en maks løftekraft på 6 tonn eller noe, mens de som blir levert i dag har 5. mindre stempeloverflate, mindre volum. 5 tonn løftekraft på en traktor i din størrelse holder for de aller fleste.

 

Mvh. Pål-M

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...