Gå til innhold

hurtigkobling


Gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Vegard_1
Er litt usikker på hva du mener, om du mener om det går an å sveise i ramma, eller om det går an å bygge / sveise en sjøl. Begge delene går vel an, sjøl om jeg ikke ser helt poenget i noen av delene. Unntaket er vel om du har røska løs toppstagfestet på ramma di og vil reparere den. Det går nok an - men du bør vite hva du gjør.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym

Skal den berre brukast på ein MF 135, OK. Skal du bruke den på ein meir vaksen traktor, kjøp ekte vare. HMV har litt anna tilgang til høgfast stål og kontrollert sveising enn kva du har.

Men som sagt: Greit nok å bygge sjølv om du skal bruke det på ein lett traktor med under ca 50-60 hk, og du har slikt å gjere. Dette er ikkje fort gjort å sveise saman.

Ver nøye med måla. Ei skeiv HMV-ramme er like verdifull som inga HMV-ramme.

Du skal ha skryt for pågangsmot som nokre av oss gamlingane tar til å få lite av - lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 måneder senere...
Hvor mye svakere er SIP-hmv-hurtigkoblingen som OBBE viser til enn ekte HMV-hurtigkobling? Er det forskjeller som går på funksjonalitet også?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har brukt ei kat3 SIP-kobling på fronthydraulikken i 3 år nå uten problemer. Sjer ingen forskjeller hverken teknisk eller funksjonsmessig på den originale HMV-koblinga til nabon
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et lokalt verksted har hatt inne en del skeive både traktordeler og redskapsdeler for retting. Han som driver det sier at han vil ikke anbefale SIP ramme til annet enn lett redskap og små traktorer, dårlig kvalitet.

Hos for eksempel AK maskiner får du kjøpt alt fra løse ører via sveiserammer til redskapsdeler. På hjemmesida til HMR Voss ligger det målskisser, der er det også oversikt over hva slags deler du får kjøpt, se under redskapsoversikt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...