Gå til innhold

Aebi silokniv


Gjest

Anbefalte innlegg

Eg kjøpte deler hos Felleskjøpet i fjor vinter. Kniven har gått ut av produksjon, så det kan vere lurt å kjøpe inn for lager deler som begynner å bli dårleg.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest oddski_1
Hørter med felleskjøpet, men de skaffer ikke noe til kniven lengre. Skal høre med Eik imorgen. Noen tips på hva som bruker å ryke på kniven?. Ikke noe liv i den nå, men Fk mente at det oftest skyldes starthendelen og vridning videre i påfølgende spor.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hatt samme kniv i bruk fram til i fjor. Siste som lerverte deler var Antra as i Lørenskog. Vet ikke hva de kan ha av deler igjen med forsøk der. www.antra.no.

Det som brukte å gå sundt var div deler i foten, reima.

 

Vist den stoppet var det nesten uten untak ledningsbrud eller at reima kunne være sporet over. Har en mistanke at selve kassen kunne gi etter og motoren bli skjeiv og dermed medføre at det var nesten umulig å få reima til å sitte på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan finne ut om det er sikkerhetssperra som lagar problem. Legg kniven med motoren ned, ta ut støpselet, ta av dekselet og press foten opp. Då skal ein stav frå foten til brytaren presse vekk sperra, så straumen kan koblast til. Er dette ok, er det sannsynlegvis kabelen. Du kan ta av kabelen og prøve den tråd for tråd med 12 v spenning og prøvelampe.

 

Eg skifta kassa som alt er montert i, pga ein bit av kassa datt av der festet for foten er montert på kassa. Eg har kniv, fotfeste, fot, boltar gjennom fotfeste og fot, og føringshylse for kniven ved foten på lager.

 

Eg er også frista til å stille spørsmålet: Kva har vi som alternativ når desse Aebi siloknivane har skore sine siste benkar? Eg har ikkje sett noko som er like godt egna.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...