Gå til innhold

Salggstatestikk-Traktor


Gjest

Anbefalte innlegg

Statistikken over nyregistrerte traktorer i juli er offentligjort. En "gammeldags" Valtra troner overlegent på salgstoppen. Hva kan det skylles, siden flertallet (uoffisielt)av debattantene på gardsdrift.no dømmer valtra nord og ned?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjarne_1
Statistikken over nyregistrerte traktorer i juli er offentligjort. En \&quot\;gammeldags\&quot\; Valtra troner overlegent på salgstoppen. Hva kan det skylles, siden flertallet (uoffisielt)av debattantene på gardsdrift.no dømmer valtra nord og ned?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym
Salgsstatistikker kan påvirkes av leveranser fra fabrikkene. Flere traktorfabrikanter (bl.a. Mc Cormick) har hatt kapasitetsproblemer i produksjonen, og da får de ikke solgt det ønskede antall traktorer uansett. At et merke plutselig selger mye i desember (som MF støtt har gjort) kan komme av at forhandlerne registrerer et stort antall demotraktorer på seg selv.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest jamos_1
Men vi må jo bare innrømme at valtra er solide traktorer. Og hvis man i tillegg har en god forhandler så er det jo en stor trygghet for mange bønder.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest oddski_1
Nils P: Hva er galt med å holde seg til et merke? Er man fornøyd med det man har hatt før, får god service når man trenger det, velger man selvfølgelig det man kjenner. Noe annet ville vel vært dumt eller?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nils_Petter_1

Vell, jeg har det i alle fall som prinsip, at når det det skal invisteres i nytt og dyrt utstyr, skal enn nulstille seg, og vurdere alle alternativ likt (service, pris, behov osv)

Før var jeg overbevist \&quot\;valmetman\&quot\;, så ble det MF sist gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest valtra_1

Ser igjen de er noen som bruker Mit domene. Vatra har jeg brukt her så lenge vi har kjørt debatt her, så håper jeg får lov å ha det så det ikke blir noen missforståelser her.

Driftsikkerhet er vel en av grunnene til at valtra selger mye traktorer, for på komforten er det andre merker som ligger litt over for øyeblikket.

Mange av debattene her har gåt på trinnløs fra andre merker mot valtra, men er bare en liten prosent av alle traktorer som blir levert med trinnløs.

Eller så svinger salgsstatistikken fra mnd til mnd, så neste mnd kan det være noe heilt annet som er på topp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Vegard_1

Legg ved e-posten din, så skjønner alle hvilken \&quot\;valtra\&quot\; det er snakk om - værre er det ikke :)

 

Og til debatten - Valtra selger bra på å være solide maskiner med lite trøbbel, dessuten er de Valtra-forhandlerene jeg kjenner til bunnsolide, spesielt de Valtra-verkstedene som ble oppretta etter skilsmissen med FK har folk som virkelig kan jobben sin. Det er gull verdt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest valmet365_1
Grunnen til dette, er at det er alt for mange \&quot\;hønehåve\&quot\; så ikkje har småpeiling på kor solide å driftsikre valtra egentlig e, har erfaring med både, John deere, Mf, Case å ford, å etter me fekk valmet har det ikkje vore tvil her iallefall..... trur det er det andre også merker, å for meg å mitt betyr det mest at me har billig traktor med låge vedlikeholdsutgifter å starter å går når det skal starte å gå! samt brukbar trekkraft, god forhandler å ellers solide løysninger, då vil eg heller ofre en heil haug med \&quot\;julepynt\&quot\; å aen dritt så bare går sund alikevel, mot gjennomført kvalitet! ellers kan alle andre sei kva pokker de vil!! Valtraen er å blir en god traktor, å så elendig komfort så enkelte her meiner de har, har den ikkje!!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest valmet365_1
Men dette er jo kun juli mnd, neste måned kan den jo ligge på bunnlinja igjen, men nå er den det 3-største merket, å det er ikkje det for ingenting..
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Bjarne_1
jeg skrev et innlegg i debatten \&quot\;Valtra N141\&quot\;, der skrev jeg litt om mine erfaringer om valtra. Les det hvis det er interessant!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...