Glytzhkof_1 Skrevet 21. august 2011 Del Skrevet 21. august 2011 Eg er ingen tilhengar av økologisk landbruk, snarare tvert imot. Men eg blir betenkt når ein ser korleis matproduksjonen blir stadig meir straumlinjeforma og industrialisert, Denne artikkelen viser kor vanskeleg det er å prøve å ta vare på mangfoldet i kornproduksjon: http://www.dn.no/d2/d2mat/article2184764.ece Med fleire allergikarar og kronisk sjuke i familien med tarmproblem, kan ein byrje å lure på om gamle kornsortar er vegen å gå for å bli frisk. Så vidt eg har forstått er foreksempel innhaldet av omega 3 i dagens korn bevisst redusert for å gjere langtidslagring lettare, Kanskje vi er på ville vegar med standardiserings og kontrolliveren i landbruket? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar