Gå til innhold

Moi Doff CX Vakuumvogn


Gjest

Anbefalte innlegg

Hallo. Noen som har erfaringer med vakuumvogn fra Moi. Vurderer 12000liter vogna, med lasterobot. Jeg har ingen erfaring med vakuumvogn, og er derfor interessert i å høre deres erfaringer. Har sett på flere vogner, og kommet fram til at jeg ikke vil ha "vanlig" vogn med lasterobot. Synes robotene på vakuumvognene virker mer alsidige pga sugeslangen i enden. Tror også vogna fra moi blir mer prisgunstig kontra vogner fra Samson, Joskin, Pichon osv.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Stian_1
Hallo. Noen som har erfaringer med vakuumvogn fra Moi. Vurderer 12000liter vogna, med lasterobot. Jeg har ingen erfaring med vakuumvogn, og er derfor interessert i å høre deres erfaringer. Har sett på flere vogner, og kommet fram til at jeg ikke vil ha \&quot\;vanlig\&quot\; vogn med lasterobot. Synes robotene på vakuumvognene virker mer alsidige pga sugeslangen i enden. Tror også vogna fra moi blir mer prisgunstig kontra vogner fra Samson, Joskin, Pichon osv.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Svein_1

Hei.

 

Moi er ei kjempevogn, hadde ei 12m3 som jeg bytte ut for 2 år siden og den gikk helt feil fritt på den kjøringa jeg brukt den på, er enig med deg det på sugeslangene på vackumvognene, er en fin løsning. Har akkurat sjøl akkurat kjøpt meg ei Samson TGX 20 vackumvogn som er litt brukt fra Sverige til denne sesongen og jeg har gått fra Moi til Samson, liker bedre vognene til Samson med delt tank og spesilt computeren til Samson og egen drift på hjulene opptil 14 km.

Men nå er jo Moi noe billigere enn Samson da, men penger er kvalitet for min del.

Men hadde jeg vært deg hadde jeg tatt en titt på vackumvognene til Hill også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...