Gå til innhold

Hjulutrustning gjødselvogn


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei.

driv å ser på ny vakumvogn med tandemaksling og styring. ¨nokon som har erfaring med ulike dekktyper? slitestyrke, mønstertype og stabilitet i sidehelling. evnen til å halde seg reint og ikkje "klake" seg fullt med jord og dritt? sett litt på trellebord twin 404 og michelin cargo xbib. med der er no eit hav av typer :)

 

leita litt rundt på forumet men fant lite.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

driv å ser på ny vakumvogn med tandemaksling og styring. ¨nokon som har erfaring med ulike dekktyper? slitestyrke, mønstertype og stabilitet i sidehelling. evnen til å halde seg reint og ikkje \&quot\;klake\&quot\; seg fullt med jord og dritt? sett litt på trellebord twin 404 og michelin cargo xbib. med der er no eit hav av typer :)

 

leita litt rundt på forumet men fant lite.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Vegard_1

Generelt har jeg gode erfaringer med dekk fra Vredestein, men ikke spesielt fra lignende dekktyper som gjerne står på ei slik vogn...

 

Det som i alle fall er sikkert er at det ikke er på dekk man skal spare kroner, tror det er av de best anvendte pengene man kan bruke å sko opp ei maskin eller et redskap ordentlig... Og jeg snakker av erfaring :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg vil anbefale nokian radial(?). Er veldig godt fornøyd, de flyter fint og det lille av drit som samler seg på dei blir \&quot\;kasta\&quot\; av med en gang. ikke slik at du kan se litt etter litt bli kastet av i løpet av 500 meter.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...