Gå til innhold

Quicke 640


Wagoneer_1

Anbefalte innlegg

Ålø selger komplette sett med styringer til din traktor. Easydrive eller electrodrive heter de. Komplette sett inkludert hurtigkobling av slanger/el kommer vel på 25-30 høvdinger, da er alt med, til og med nye slanger. Vær obs på at du må ha et spesialsett hvis du har tredjefunksjon (ventilen på disse lasterne trekker for mye strøm).

Monteres på en dag. Monterte nettopp på min JD6310 med Ålø 540 laster.

Ellers har Økonomideler også elsentraler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte fra Trøgstad Maskinhandel, de handler direkte med Ålø. Settet som kom fra Ålø var komplett og traktorspesifisert med alle slanger, koblinger osv med slik at du kan montere dette på en traktor som aldri har hatt laster. Alle fester, braketter, strips osv var med. Problemet med Åløsettet er jo den lille brystvorten som de kaller joystick. Det er også en omstendig prosess å bruke hydraulisk redskapskobling hvis du har det. Lærer en det går det helt greit, men hver gang en ny sjåfør skal gjøre det må han ha telefonen med seg. Og som sagt så må du kjøpe et ombygningskit eller bygge om selv med et rele for å få tredjefunksjonen til å virke.

Walvoil er vel de samme ventilene som JD bruker originalt. Fordelen er blandt annet at ventilen betjenes med steppermotor, det vil si at ventilen virker selv om det ikke er oljetrykk. Skal du fjerne trykk i systemet eller slippe ned lasteren er det bare å ha tenningen på og motoren stoppet og bevege spaken på akkurat samme måte som du gjør på en wiresentral. Du får også en ordentlig joystick. Men med dette systemet må du selv lage fester, koble opp strøm, kjøpe slanger/nippler slik at det er mere jobb og mere tenking for å få dette til. Totalprisen blir gjerne høyere siden slanger/nippler koster mye.

 

Selv valgte jeg Ålø sin etter en totalvurdering.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...