Gå til innhold

Brukt lely A-2


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg lurer på seriøse brukererfaringer med Lely A-2, jeg sitter i den situasjonen at jeg skal installere melkerobot, og for meg er det brukt som pr nå er aktuelt! Fjøssystemer kan levere og installere en brukt a-2 for 4-450000, der jeg får maksprisen på servive å vedlikehold på ca 60000kr som er samme pris som på ny lely A-4, og Lely garanterer deletilgang minimum 10 år etter at disse er gått utav Lely-Tauruskonseptet, noe som a-2 enda blir solgt under! Er det noen her inne som Hadde installert brukt A-2 i min situasjon? eller hadde dere vært veldig skeptisk til dette? for min del er det brukt robot, eller ikke robot!

 

Synspungt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror jeg i din situasjon, ville prøvd å få tak i en brukt a3 eller a3next i stedet. Det er ganske store forbedringer på de kontra a2, først å fremst med tanke på plassering av melke og vakumslanger inn på spenekoppen. A3 er mye mindre utsatt for avsparking av slanger.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

A3 eller A3 Next koster 8-850000kr, kun 150-200 mindre enn ny A-4 operator, dermed er ikke det aktuelt.. her er det kun under halv pris som er aktuelt for brukt.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...