Gå til innhold

Boanbefaling fjøsbygging


Gjest

Anbefalte innlegg

Noen som har en anbefaling på en bok som som omhandler grunnarbeid for større bygninger Og eller bøker om forskaling og støping av større bygninger.

 

Skall i gang med fjøsbygging og trenger noe litteratur om utgraving av tomt,drenering, vassintak elinntak en slags innføring av bygging fra start til ferdig støpt. Trearbeid oppå har jeg nogenlunde kontroll på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym
Svarer ikke helt på spørsmålet ditt, men ta en telefon til en som driver med å støpe plater ol. Var i samme båt som deg i fjor sommer. Fikk veldig god hjelp av han som støpte hos meg. Jeg forskala og armerte selv etter de anbefalingene jeg fikk fra entreprenøren. Han ga meg info om krav til armering og forskaling. Han var også innom å kontrollerte før han skulle støpe. Jeg er ingen praktikker (er akademiker), men det gikk helt greit å gjøre dette selv. Trearbeidet hadde jeg også delvis kontroll på, selv om det dukka opp noen utfordringer underveis.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym
Hei, hvis du vil lese deg frem til løsninger som er godkjent i byggeforskriftene kan du få tak i aktuelle datablad fra byggforskserien. Her omhandles grunnarbeider, isolering av varme og kalde konstruksjoner, krav til betong/laster/armering osv.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...