Gå til innhold

Nydyrking i strandsone


Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg har små muligheter for nydyrking hjemme på gården, men vi har en åker som ligger helt i strandsonen, jeg har bestandig lurt på om det er lov å fylle ut med masse i strandsonen for å få dyrket opp mer jord, det er skikkelig langfjære i det aktuelle området så det skal være fullt mulig å gjennomføre, spørsmålet er, hvordan er regelverket i forhold til et sånt prosjekt ? Jeg spurte de på landrukskontoret og de hadde ikke hørt om noe sånt. Er det i hele tatt lov å fylle ut langs sjøen ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan høre med de ja. Men vet du generelt noe mer om det er regulert i slike områder?, jeg vet jo at det enkelte plasser har blitt fylt ut for å bygge båtstuer, men dette bli jo mer omfattende. Det er vel snakk om 20 mål som kan fylles ut

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det varierer voldsomt. I fjæra her hos oss er det f.eks. et regulert verneområde og vi får ikke engang flytte en stein for å lage båtstø. Andre steder i kommunen jobber de med massiv utfylling både til nærings-, bolig- og landbruksformål. Du må nesten ta kontakt med dem og høre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...