Gå til innhold

Ksl revisjon


Gjest

Anbefalte innlegg

Har nettopp hatt revisjon på gården, og der fant dei no sjølvsagt en masse småplukk, pluss noken litt større avvik. Det eg lurer på er ka so skjer om en ikkje følger pålegget om å lukke avvika? Nåken av dei er kostbare, og eg har over lengre tid vurdert å avslutte drifta av helsemessige årsaker. Eg kan tenke meg å holde på eit års tid til for å tømme siloane bla. Men fristen for å lukke dei dyraste avvika er til våren, og det blir fortidleg. So ka skjer om eg ikkje gjer noko før fristen går ut?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Er vel ingenting å bry seg om??? har aldri blitt sjekka før neste revisjon, så det hadde jeg ikkje brydd meg om hvis jeg skulle slutte uansett, d verste som kan skje er jo at di tar fra deg ksl tillegget det siste halvåret, og jeg har ingen tro på at d vil skje.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg var vel mest bekymra over om kommunen kunne holde tilbake produksjonstilskot feks, men reknar ikkje med å bli sjekka oppatt solenge eg melder avik som lukka?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, de kan ikke trekke produksjons tilskudde ditt ksl er frivillig flere gjeldsfrie bønder her i Trøndelag er ikke med i ksl ordningen. Men du mister som sakt de ekstra kronene ksl ordningen gir deg. Men søk om dispans det ville jeg gjort.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...