Du er her

Er dette deg?

Bedre Gardsdrift søker ny journalist! Er du glødende opptatt av traktor og teknikk, er kanskje dette jobben for deg.
Av Sesselja Bigseth
Publisert 02.03.2018 14:04

Har du en lidenskapelig interesse for landbruksmaskiner og teknikk, og ønsker å prøve deg som journalist? I så fall har du en enestående sjanse nå. Vi søker journalist i fast stilling på fulltid.

Hvem vi ser etter

I Bedre Gardsdrift får du mulighet til å holde deg oppdatert på det nyeste av det nye innenfor landbruksteknikk både i inn- og utland. Kanskje har du en bachelorgrad i landbruksteknikk eller har tilegnet deg kunnskap gjennom praksis fra et maskinfirma eller rett og slett gjennom ren nysgjerrighet og privat interesse.

Erfaring som journalist er ikke så viktig i denne omgang. Vi kan lære deg det meste, men du må ha interesse for å skrive og fotografere. Dessuten må du ha førerkort for personbil. Dersom du i tillegg er glad i å reise, og fleksibel med hensyn til arbeidsoppgaver og arbeidstid, kan dette være jobben for deg.

Hva vi tilbyr

Bedre Gardsdrift har hovedkontor på Kirkenær i Hedmark, men vi kan vurdere andre løsninger, for eksempel hjemmekontor, dersom du er den rette personen for oss. Vi tilbyr 100% fast stilling, konkurransedyktig lønn, fri telefon, gode forsikringsordninger, firmahytte og mye annet.

Slik søker du

For mer informasjon, kontakt:

  • sjefredaktør i Ask media AS, Hans Degerdal, telefon 907 72 009
  • redaktør i Bedre Gardsdrift, Sesselja Bigseth, telefon 417 48 111

Søknad med CV sendes på e-post til hans@askmedia.no innen 20. mars.

Faktaboks

Om oss

  • Bedre Gardsdrift er Norges ledende og største fagblad innen landbruksteknikk. For oss er maskiner, teknikk, bygninger og driftsøkonomi det viktigste.
  • Vi har 10 utgaver i året og 17509 abonnenter (ifølge Fagpressens opplagskontroll). I tillegg driver vi nettstedet gardsdrift.no, som blir en stadig viktigere del av virksomheten.
  • Bedre Gardsdrift eies av Ask media as. Vi holder til på Kirkenær i Hedmark og gir ut 12 fagtidsskrifter.