Du er her

Dette er nyhetene på Bedre Landbruk

Befinner du deg i Østlandsområdet og trenger faglig påfyll, kan du denne helgen ta turen til Lillestrøm og messa Bedre Landbruk.
Av Sesselja Bigseth
Publisert 11.11.2016 13:45

Det er Felleskjøpet som står som arrangør, og en av nyhetene du kan se nærmere på om du tar turen innom messa, er den nye John Deere 5R-serien. Denne byr blant annet på panoramahytte, ny høyrekonsoll og en svingradius på 3,75 meter.

­-­ Dette er en etterlengtet traktor, denne har vi ventet lenge på, sier Dagfinn Sand i Felleskjøpet.

Av andre nyheter vil du finne nye såmaskiner fra både Tume og Väderstad; Moi viser fram to nye gjødselsvogner mens Kverneland har en mindre kunstgjødselspreder å vise samt den nye plogen 2500 i-plough. Avant har tatt med en elektrisk kompaktlaster, og Tokvam viser fram feiekosten FK30. Du kan se flere av nyhetene i billedgalleriet over.

Det er med andre ord ikke mye nytt for den som er fast leser av Bedre Gardsdrift, men nå kan du selv ta maskinene i øyesyn om du legger turen til Lillestrøm denne helgen. I tillegg er det selvsagt rikelig med andre maskiner og utstyr å få tatt en titt på også.

Forrige gang Bedre Landbruk ble arrangert, var 8000 besøkende innom messa. I år håper de å bikke 9000. Messa er åpen til søndag.