Du er her

Dette er helt fantastisk!

Vinneren av årets hovedpremie i BG-nøttene er nå trukket.
Av BG-nissene
Publisert 27.12.2017 09:01

Det har vært mange flinke nøtteknekkere i år, men det kan bare kåres en vinner av hovedpremien. I år går den til Hanne Meyer, en veterinærstudent fra Vestlandet.

– Har jeg vunnet? Det er helt fantastisk! Nå blir jeg helt stum, sier Hanne da BG-nissene ringer henne andre juledag for å meddele nyheten.

24 av 24 rette

Kriteriet for å være med i trekningen av hovedpremien er at du må ha minst 22 av 24 rette. Hanne har ikke nøyd seg med det. Hun har klinket til med hele 24 rette.

Årets hovedpremie er en reise for to til Krone-fabrikken i Tyskland. HCP Norge dekker flyreise, hotell, mat og drikke.

– Har du tenkt noe på hvem du vil ta med deg?

– Ja, jeg skal ta med meg min kjære, sier Hanne uten betenkningstid.

Skal ta over melkegard

Han heter Sindre Skjelnes Tveit, og de traff hverandre da de begge gikk landbrukslinja på Voss jordbruksskule. Sindre gikk videre til å ta en bachelor i landbruksteknikk på Blæstad, mens Hanne er i innspurten på veterinærstudiet. Går alt etter planen, er hun ferdig utdannet veterinær på denne tid neste år. Da blir det en ny hverdag for det unge paret.

Hanne er vokst opp på en sauegard, mens Sindre kommer fra et melkebruk i Kvam i Hardanger. Han har odel på garden, så planen for det unge paret er å overta garden og satse for fullt på videre melkeproduksjon.

Men aller først skal de på tur sammen til Tyskland.

Nøkkelord