Du er her

Det er så mangt å undersøke

Flere enn vanlig hadde tatt seg tid til å svare da BG-nissene ba om innspill til brukerundersøkelser. Noen ønsker var litt mer kuriøse enn andre.
Av BG-nissene
Publisert 07.12.2017 07:17

Veldig mange av dere har kommet med gode og aktuelle innspill. Vi ser det er noen gjengangere her, og redaksjonen tar med seg disse innspillene videre i planleggingen av neste års BG.

Gamle saker om igjen

Et par av dere har foreslått at vi gjør brukerundersøkelse på brannvarslingsanlegg. Dette gjorde vi senest i vår, i BG04/17. Hvis du er interessert i temaet og ikke fikk med deg saken, kan du kjøpe det aktuelle bladet her.

En annen forslo DAB-hørselsvern. Dette hadde vi en test på i høst. Da testa vi Peltor, T-Tech, Pop @ work, Biltema og ClasOhlson. Testen av DAB-hørselsvern finner du i BG 06/17, som du kan kjøpe her.

Og hvis du rett og slett trenger et abonnement så du ikke går glipp av alt det gode stoffet i bladet, kan du tegne abonnement her.

Og så var det de andre ...

Det er ganske mye annet dere kan tenke dere at vi gjør en brukerundersøkelse på også:

– Norske gardbrukeres musikksmak! Kanskje får vi punktert myten om hardingfele og køntri – eller kanskje ikke, spør Hallvard.
– Steinblokker, foreslår Birger.
– Oi, det var vanskelig ... Kanskje spett, kommer det fra Lars.
– Regjeringa! smeller det fra Anne
– Naboen, sier Håvard.
– Bondekoner, foreslår Sigrun.

Nisser og dverger bygger i berge, heter det i sangen, så BG-nissene kunne vel saktens testa både spett og steinblokker. Men vi er litt mer i tvil om vi tør å spørre gardbrukeren om hvilke erfaringer han har med bruken av bondekona …

Nøkkelord